Skip to main content
[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Als gevolg van de Corona maatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk onze workshops te organiseren.


Kruidenboter wandeling

Vertrek vanaf de Proeftuin met een mooie wandeling door de tuin en over het Rijneveld richting Schouten Kruiden. Met een rondleiding over de kruidentuin. Na afloop krijgen jullie kruiden mee. Na terugkomst op de Proeftuin maken we met deze kruiden een heerlijke kruidenboter welke vervolgens mee naar huis genomen wordt.
Lees verder>>


Plantenhanger macrameeën

Maak met knooptechnieken een hanger waar onderaan een robuuste houtschijf zit. Op deze schijf kan een plant gezet worden of een mooi voorwerp. We werken met verschillende soorten touw, kralen, kleuren en op ieder niveau zodat een ieder met een mooi resultaat naar huis gaat.
Lees verder>>


Wandhanger knopen

Aan een grote grillige tak knopen we verschillende soorten touw, wol en textiel waarmee we een mooie wandhanger creëren. Alle materialen zijn duurzaam. Het wol komt van Nederlandse schapen en het textiel is hergebruik. De tak die we gebruiken heeft een lengte van 1.20 – 1.50 meter. De mini versie is ong. 50 cm.
Lees verder>>


Houten schijf pimpen

Met decoupage, verf, knip-, en stempeltechnieken maken we een leuke hout schijf. Evt. met een touw om op te kunnen hangen of leuk om zo neer te zetten. In twee soorten: 3 kleine of 1 grote.
Lees verder>>


Krans maken

Maak naargelang het seizoen een herfst/kerst/voorjaars/paas of tafel/deur krans. Alle materialen voor deze workshop zullen overvloedig aanwezig zijn.
Lees verder>>


Stipstyle

Altijd al eens uw eigen bordjes of theepot willen versieren. 1 maart 2020 organiseert ‘Stippen met jAjA’ bij ons een Stipstyle workshop. Een hele middag kunt u zich uitleven op diverse porseleinen bordjes of potjes.
Alle benodigdheden worden verzorgt.
Lees verder>>


Voor iedere activiteit geldt minimaal 5 personen.
Deze activiteiten zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers.

De activiteiten worden gehouden in onze workshop ruimte.
Deze ruimte is ook goed te bereiken voor mensen die minder mobiel zijn.

NIEUW IN 2021
Organiseert u zelf workshops en bent u op zoek naar een geschikte ruimte, vanaf nu kunt u onze ruimte ook huren. Stuur ons een email voor meer informatie.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]
Close Menu